Location

Median edustajille

Pyrimme tarjoamaan ajankohtaista ja tarkkaa tietoa median edustajille ja edesauttaa näin uusimpien tutkimustulostemme saamaa julkisuutta. Viestintäkoordinaattorimme vastaa mielellään Instituutin toimintaan liittyviin kysymyksiin ja auttaa löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi. Hän tarjoaa myös mielellään lisätietoja lehdistötiedotteista ja tapahtumista.

Toimittajia pyydetään ottamaan yhteyttä viestintäkoordinaattoriin haastattelujen järjestämiseksi. Valokuvajaat ja televisioryhmät ovat myös tervetulleita, mutta liikkuminen tiloissamme on sallittua vain oman henkilökuntamme seurassa. Toivomme myös, että jos tiloissamme kuvattua materiaalia arkistoidaan myöhempää käyttöä varten, siihen merkitään selvästi kuvauspaikaksi FIMM.

Tältä sivustolta löytyy myös multimediakirjastomme. Kuvagalleriamme sisältää tieteellisiä kuvia sekä kuvia tutkijoistamme, laitteistoitamme ja rakennuksestamme. Näitä kuvia voi vapaasti käyttää, kunhan kuvien lähteeksi mainitaan Suomen molekyylilääketieteen instituutti FIMM.

 

 

Last updated: 28.01.2020 - 16:26